Certificat energetic Timis

Daca ai nevoie de un certificat energetic si nu stii cum il poti obtine, nu trebuie decat sa citesti cu atentie indicatiile din acest articol si vei intelege fapul ca nu este foarte complicat. Toate aceste detalii le sunt oferite clientilor care apeleaza la seviciile noastre, pentru a le facilita obtinerea acestui certificat.

Potrivit legii, certificatul energetic a devenit obligatoriu in anul 2013 pentru toate cladirile ce se inchirieaza sau vand. In momentul vanzarii sau inchirierii, proprietarul are obligatia de a pune la dispozitia cumparatorului/chiriasului o copie dupa certificatul energetic. Acest lucru este necesar pentru ca potentialul cumparator/chirias sa cunoasca performanta energetica a respectivei cladiri.

In certificatul energetic sunt trecute date importante despre consumul energetic anual al cladirii, necesar la incalzire, ventilare, climatizare, iluminare.

Certificatul are o perioada de valabilitate de 10 ani si certifica performanta energetica a imobilului. In acelasi certificat se face si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta.

Clasele energetice de incadrare a cladirilor sunt in numar de 7, in care clasa A semnifica consumul cel mai scazut, iar clasa G semnifica consumul cel mai mare.

Apeland la compania noastra puteti beneficia de servicii de calitate in domeniul expertizei energetice. Va vom ajuta sa obtineti certificatele in cel mai scurt timp cu ajutorul specialistilor nostri. Satisfacerea necesitatilor clientilor nostri reprezinta un lucru important pentru noi.

Pretul pentru un certificate energetic varieaza in functie de marimea si tipul cladirii:

  • cladiri tip apartament
  • cladiri tip casa
  • pentru orice alt tip de imobil

Experienta si profesionalismul nostru va poate garanta satisfactia colaborarii cu noi.

 

 

coman alfred

 

 

 

 

Galerie foto - certificat energetic